Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Τερεζάκη για τα Τέμπη: «Διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ πήραν τα ηχητικά την επομένη του δυστυχήματος» (Ηχητικό)

 
Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα για τη μονταζιέρα των ηχητικών της μοιραίας νύχτας της τραγωδίας των Τεμπών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, αποκάλυψε πως  την επόμενη ακριβώς ημέρα
του δυστυχήματος, το ηχητικό υλικό πήγε και σε διευθυντικά στελέχη μέσω emails από τον κεντρικό σέρβερ του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα μιλώντας, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «Έχουν ζητηθεί τα emails από τα στελέχη της διοίκησης. Να ανοιχτούν και να εξεταστούν τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι όλα στη διάθεση των αρχών, για να φανεί αν, τι και προς τα πού μπορεί να έφυγε υλικό, για να λήξει αυτή η παρερμηνεία», είπε ο κ. Τερεζάκης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι από τη διοίκηση του ΟΣΕ δεν υπήρξε καμία σχέση ή εμπλοκή στη διαρροή των ηχητικών.

Παράλληλα, ο κ. Τερεζάκης δεν απέκλεισε να μην έχει δοθεί στη δημοσιότητα ολόκληρος ο διάλογος του σταθμάρχη Λάρισας, αλλά «να έχουν κοπεί κομμάτια ή να έχουν μπει κάποια».

«Οι δημοσιογράφοι που έκαναν το ρεπορτάζ να εξηγήσουν αν κόψανε, δεν κόψανε, πέρα από το αν πήρανε και από πού το ηχητικό υλικό», είπε ο Τερεζάκης, τονίζοντας με έμφαση ότι από τον ΟΣΕ «δεν είχαμε λόγο να κόψουμε, να αποκρύψουμε, ή να παραποιήσουμε οτιδήποτε». Και εξήγησε ότι «θα ήταν τελείως ανόητο να κάνουμε κάτι τέτοιο όταν το υλικό δόθηκε στις αρχές και στις 3/3/23 και στις 13/3/23 είναι κοινό και έχει διαπιστωθεί ότι δεν αλλοιώθηκε».

«Μιλάμε για αρκετούς διαλόγους» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «για το μοντάζ έχω καταλάβει πως κάποιο κομμάτι της συνομιλίας κόπηκε από το σύνολο των συνομιλιών. Τι μπορεί να σημαίνει, ποιος το έκοψε και γιατί το έκοψε, εμείς από τον ΟΣΕ δεν έχουμε σχέση, οι ανακριτικές αρχές μπορούν να διαπιστώσουν από τη έρευνα των στοιχείων επικοινωνίας μας».

Ο κ. Τερεζάκης αποκάλυψε όμως και κάτι άλλο. Ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα του δυστυχήματος, το ηχητικό υλικό πήγε και σε διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ μέσω emails από τον κεντρικό σέρβερ του Οργανισμού.

AKOYΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ - ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου