Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Ευθύνη στους μηχανοδηγούς για τα πεσμένα δέντρα , σύμφωνα με κύκλους


Πόρισμα βόμβα βρίσκεται στο συρτάρι των 
Αρμοδίων Αρχών. Σύμφωνα με αυτό υπεύθυνοι για την σύγκρουση των τρένων με τα δέντρα στην σιδηροδρομική υποδομή είναι οι μηχανοδηγοί! 
Το πόρισμα καταλογίζει στους μηχανοδηγούς πως ΔΕΝ στρίβουν το τρένο  όταν βλέπουν ξαφνικά ένα κορμό δέντρο μπροστά τους, παρότι έχουν εκπαιδευτεί για αυτό και τα τρένα διαθέτουν ειδικές επιπλέον ρόδες (με λάστιχα)  που ενεργοποιούνται άμεσα (μόλις το τρένο στρίψει και βγει από τις ράγες) με ειδικό κομβιο εντός της καμπίνας μηχανοδηγησης! 
Χαρακτηριστικότερη όλων, η χτεσινή περίπτωση που ενώ το τρένο θα μπορούσε να στρίψει  για να μην βρει τον πεσμένο κορμό, εφάρμοσε μόνο άμεση πέδη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτόν. 
Γιατί δεν χρησιμοποίησαν τις ρόδες και το ειδικό κομβίο ;;;;;

Κύκλοι που είναι κοντά στα πράγματα,  αναφέρουν ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται σχέδιο αποσταθεροποίησης του αναπτυξιακού πλάνου που εφαρμόζεται από τον Ιούλιο του 2019 και μέχρι σήμερα στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο. 
Οι τοπικές τηλεδιοικήσεις εργάζονται πλήρως, οι συνομιλίες καταγράφονται σε σκληρότερους σκληρούς δίσκους, οι βραδυποριες έχουν μειωθεί στο ελαχιστο, επενδύσεις σε νέο τροχαίο υλικό εκκατομυρίων Ευρώ έγιναν τα τελευταία χρόνια,  χάρη σε αυτό το σχέδιο  ανάπτυξης. 
Μόνο οι μηχανοδηγοί αντιδρούν και δεν βλέπουν όλα όσα γίνονται τονίζουν οι κύκλοι που τα ξέρουν όλα έχοντας μεταπτυχιακά και διδακτορικά με εμπειρία δεκαετιών στον τομέα . Αντδρούν και δεν στρίβουν(δεξιά) τα τρένα όταν βλέπουν ένα τεράστιο κορμό δέντρου μπροστά τους ανέφεραν. Ορκίζονται μάλιστα πως αυτό μπορεί να γίνει. 
Θα υπάρξει παραδειγματική τους τιμωρία γιατί δεν στρίβουν δεξιά αναφέρουν, να τα βλέπουν όλα καλά!

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

ΥΓ Καλό μήνα σε όλους 

2 σχόλια:

  1. "Ο Μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας δεν τήρησε την εκ δεξιών προτεραιότητα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το υπ' αριθμόν ... ΙΧΕ..."
    Δεν είναι φέικ νιούς. Είναι απόσπασμα από παραπεμπτικό για τον μηχανοδηγό, βούλευμα εισαγγελέα της Καλαμάτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο οι MLW έχουν αυτό το σύστημα, όλα τα άλλα φρου φρου κ αρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή