Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

KTEΛ : Απευθείας δρομολόγια για Μετέωρα. (Κερδάμε αδέρφια! )


Την ώρα που οι Κυβερνητικοί Συνδικαλιστές ασχολούνται με το στέκι της έλξης (και εμείς απλά γελάμε μαζί τους), ο σιδηρόδρομος δέχεται απανωτά χτυπήματα απόρροια της
πολιτικής  απαξίωσης της Κυβέρνησης της ΝΔ. 

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης  στα Τρίκαλα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) το ΚΤΕΛ Τρικάλων βάζει απευθείας δρομολόγια για Μετέωρα εκμεταλλευόμενο την εγκατάλειψη των σιδηροδρομικών μεταφορών στην περιοχή.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους "συναδέλφους" υποστηρίζουν την πλέον αντι-σιδηροδρομική Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. 

Θα πρέπει να τους αποδοθεί βραβείο απο το οδικό λόμπι της χώρας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κλείσιμο του σιδηροδρόμου.

Μετά τον Ιούλιο του 2019 έκλεισαν σιδηροδρομικά η Θράκη, η Καλαμπάκα, ο Βόλος, η σύνδεση με Πάτρα αγνοείται, στην γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη έχουμε  μονή γραμμή, κλειστή η Δράμα, η Φλώρινα, η Στυλίδα, το τρενάκι του Πηλίου, ο Οδοντωτός στα Καλάβρυτα, διαλυμένος ο Προαστιακός Πάτρας.

Στον ΟΣΕ έχουν μείνει 580 εργαζόμενοι, η επισφάλεια κυριαρχεί στις εργασιακές σχέσεις με 400 μπλοκάκια.

Η υποχρηματοδότηση κυριαρχεί. 

Καμία νέα επένδυση σε τροχαίο υλικό. 

Κλείνοντας και πάλι άλλο ένα χειροκρότημα στους Κυβερνητικούς συμμάχους. Μέχρι το 2027 προλαβαίνουν να κλείσουν όλο το δίκτυο. 

Προς τιμήν τους, τους απονέμουμε τον τίτλο "Συμμαχία για το κλείσιμο του σιδηροδρόμου".

Άξιοι! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου