Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Συγγενείς θυμάτων / O Τερεζάκης κράτησε στην τσέπη του 48 ώρες το στικάκι με τα ηχητικά

Τέσσερα στελέχη δείχνει για τη μονταζιέρα στο οπτικοακουστικό υλικό ο Νίκος Πλακιάς - «Θα σας κάνω μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Λάβρος κατά του προέδρου του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη και άλλων στελεχών
του σιδηρόδροομου και όχι μόνο, στάθηκε σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη. 

Όπως καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς, ο Παναγιώτης Τερεζάκης «κράτησε στην τσέπη του» περίπου 48 ώρες το στικάκι usb με τα ηχητικά με τις συνομιλίες των μηχανοδηγών του φοβερού δυστυχήματος των Τεμπών. 

Ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του «φωτογραφίζει» τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα στο «παρασκήνιο και στο προσκήνιο κατά τους πρώτους 10 μήνες», καταγγέλλοντας μονταζιέρα στο οπτικοακουστικό υλικό. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει «σήμερα θα μιλήσουμε για την μονταζιέρα και αυριο για το ξυλολιο. Και κάπου εκεί θα κλείσει ο κύκλος ενημερώσεως σας για το τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο κατά τους πρώτους 10 μήνες». 

Σύμφωνα με το Νίκο Πλακιά, «λοιπόν ο Τερεζάκης δήλωσε ότι εφτασε στην Λαρισα κατά τις πρωινές ώρες της 01/03/22 και μαζί με κάποιον διαβαθμισμένο υπάλληλο μπήκαν στο safe room και πήρε το στικάκι usb και τα ηχητικά με τις συνομιλίες των μηχανοδηγών. Μάλιστα πρόσφατα θυμήθηκε να μας πει ότι τα έστειλε και σε αλλα στελέχη στα υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ».  

Και συνεχίζει ο Νίκος Πλάκιάς θέτοντας σειρά ερωτημάτων «η τροχαία Λάρισας με ανακοίνωση της μας ενημέρωσε ότι τα έλαβε στις 03/03/23. Δηλαδή ο Τερεζάκης τα ειχε για 48 ώρες στο τσεπάκι του; Και μπορούσε να κάνει με αυτά ότι ήθελε ας πούμε; Ο Κύριος Φλωριδης μας έχει μπερδέψει με τα μεν δεν και αλλα. Και δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά αυτόν.  Λοιπόν ο Τερεζάκης θα απαντήσει στον πατέρα τριών παιδιων τι τελικά τα έκανε; βόλτα στον κάμπο;» 

Σε άλλο σημείο αναφέρει «από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε αν έγινε μονταζιέρα η όχι. Όχι μόνο έγινε αλλα είχε και άπλετο χρόνο να την κάνει όπως ήθελε. Και κοίτα Κύριε Τερεζάκη μη έχετε τίποτα στο πίσω μέρος του μυαλουδάκι σας αυτό που σκέφτομαι και εγώ γιατί σε παρακολουθώ 14 μήνες. Μην τολμήσετε να πάτε να τα φορτώσετε όλα στον νεκρό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ κύριο Χρυσάγη θα γίνει χαμός». 

«Εσύ και οι άλλοι τρεις της φωτογραφίας κάτω δεν θα γλιτώσετε με τίποτα. Και αν σας κρίνει αθώους η δικαιοσύνη στις δικες που έρχονται, εγω προσωπικά σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας κρίνω ποτέ αθώους. Θα σας κάνω μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος» σημειώνει ο Νίκος Πλακιάς. 

«Θα κάνετε μια τετράδα μέσα στην φυλακή που θα περάσετε ζωή και κότα. Στην φωτό είναι εκτός του Τερεζάκη, η Τσιαπαρίκου της ΡΑΣ ο Πατέρας του ΟΣΕ Και εκείνο το καλόπαιδο που νομίζει ότι τον ξεχάσαμε ο Βίνης της ΕΡΓΟΣΕ» γράφει καταληκτικά ο Νίκος Πλακιάς. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου