Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Απολογήθηκαν στον εφέτη ανακριτή οι Ιταλοί της Hellenic Train

 Την πόρτα του εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, πέρασαν σήμερα το πρωί δύο στελέχη της Hellenic Train που διώκονται για τα πλημμελήματα της
ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή και απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.

Πρόκειται για τον Ιταλό πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και τον Ιταλό τεχνικό σύμβουλο της Ιταλικής εταιρίας και η δίωξη τους σχετίζεται με το σύστημα επικοινωνίας GSM-R το οποίο θα έπρεπε να ήταν εγκαταστημένο και να λειτουργούσε στις δύο αμαξοστοιχίες το βράδυ του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Αμφότεροι απολογήθηκαν στον εφέτη ανακριτή και αφεθησαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Νωρίτερα απολογήθηκε και ένα στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ και αφέθηκε επίσης ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς.

Οι απολογίες των στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ θα συνεχιστούν και την Μεγάλη Εβδομάδα. Θυμίζουμε πως συνολικά κατηγορούμενοι είναι 16 στελέχη του οργανισμού και η δίωξη τους είναι σε βαθμό κακουργήματος.


K.K. - larissanet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου