Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

ΣυνΕξέλιξη : Ώρα να πούμε αλήθειες

Η ΣυνΕξελιξη  αποδέχεται την πρόταση της Συμμαχίας καθώς παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία για να αποδειχθεί πως ο κομματισμός και τα ρουσφέτια με εργαλείο την Κρατική χρηματοδότηση έχουν επηρεάσει την λειτουργία της Hellenic από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα . Θα ζητήσουμε να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι που  είχαν την αμφιλεγόμενη εγκύκλιο της  ΡΑΣ στο συρτάρι τους από τον Μάρτιο του 2022 και έδιναν εντολές με δικές τους ερμηνείες. Λαγός την φτέρη εσειε κακό της κεφαλής του, συνάδελφοι. Κοινώς, βιαστήκατε. 

Ήρθε η ώρα να σπάσει το απόστημα και να ειπωθούν αλήθειες. 

Όσον αφορά τις αμοιβές των μηχανοδηγών  διαπιστώνουμε  πως με την σημερινή της ανακοίνωση η Συμμαχία , τις συνδέεει με τις αποδόσεις της εταιρείας. Αν θυμομαστε  καλά, κάποτε μας είχε κατηγορήσει για αυτό. Όσα φέρνει ο χρόνος όμως…..

Ες αύριον τα σπουδαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου