Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΟΣΕ: Πως βάζετε δύο ανθρώπους στην ίδια θέση!

 Αναδημοσίευση απο το Newsit 

Σε τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις ο μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Τερεζάκης έχει τοποθετήσει στην ίδια θέση ευθύνης δύο διαφορετικά πρόσωπα. Έναν υπεύθυνο με βάση τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του 2012 και έναν

με βάση τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του 2022! Σας φαίνεται δύσκολο; Δεν είναι, όπως επισημαίνεται και σε επιστολή του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ προς τον μεταβατικό διευθύνοντα σύμβουλο. Το σίγουρο είναι πως έχει δημιουργηθεί ένα σχετικό μπάχαλο με τους δύο υπευθύνους για το ίδιο πράγμα. Οι μηχανικοί του ΟΣΕ (ναι, έχουν μείνει λίγοι!) διαμαρτύρονται πως οι τοποθετήσεις με βάση τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του 2022, σε θέσεις που υπάρχει ήδη στέλεχος του ΟΣΕ με βάση τον κανονισμό του 2012, γίνονται με αποφάσεις του κ. Τερεζάκη και όχι με προκήρυξη, κ.λπ. με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο αξιοκρατικές οι επιλογές. 

Όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια συμμαζέματος και αναμένεται η συγχώνευση ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και τομέα τροχαίου υλικού της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου