Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ξεκινά τα δρομολόγιά του το Τρένο του Πηλίου την Εβδομάδα του Πάσχα

 Την εβδομάδα του Πάσχα αναμένεται να σφυρίξει και πάλι το τραίνο του Πηλίου ξεκινώντας τα δρομολόγια για την ανοιξιάτικη περίοδο, όπως ανέφερε ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης σε συνάντηση που είχε
με το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικό.

Ειδικότερα τέθηκαν κοινός στόχος και συντονισμένη προσπάθεια για την επανεκκίνηση του Τρένου του Πηλίου την Εβδομάδα του Πάσχα. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, είναι προς δημοπράτηση από τον ΟΣΕ και πρόκειται να υλοποιηθούν έργα αναβάθμισης των υποδομών (γραμμών – κτιρίων – σταθμών ) ύψους 1.200.000 ευρώ.

Ακόμη συμφωνήθηκε η πύκνωση δρομολογίων κατά τους εαρινούς μήνες, η αναβάθμιση του τροχαίου υλικού, καθώς και η επισκευή και επαναλειτουργία των ατμομηχανών.

Τέλος, τέθηκε προς συζήτηση η δυνατότητα διαχείρισης του Τρένου του Πηλίου σε συνεργασία από κοινού ΟΣΕ – Δήμου Νοτίου Πηλίου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου