Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Nέο συμβάν στο ΣΚΑ

Εκτροχιασμός desiro στον Προαστιακό Αθηνών σήμερα το πρωί .
Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε στο κλειδί στο σημείο 0 , (έξοδος ΣΚΑ ).Δεν υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών ενώ η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί .
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει δρομολογήσει λεωφορεία , αφού πλέον η κυκλοφορία γίνεται μέχρι το ΣΚΑ (απο το Κιάτο ) και μέχρι την Μεταμόρφωση (απο το αεροδρόμιο ).Τα λεωφορεία μεταφέρουν τους επιβάτες μεταξύ των 2 σταθμών.
Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη δημοσίευση είχαμε αναφέρει ότι η έξοδος προς Μεταμόρφωση είναι πάντα κόκκινη .
Μετά τα απανωτά συμβάντα στο ΣΚΑ υπάρχει η πληροφορία ότι ο κ. Βορίδης έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη σήμερα  στο Υπουργείο Υποδομών .
Θα ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη .
Διαβάζουμε στο tovima.gr


Το ατύχημα οφείλεται μάλλον σε ανθρώπινο λάθος και συνέβη κοντά στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών
Σοβαρό περιστατικό μερικού εκτροχιασμού μίας αμαξοστοιχίας DESIRO της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία μετέφερε περίπου 150 επιβάτες, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου κοντά στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ).

Το τρένο, το οποίο κατευθυνόταν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Κιάτο Κορινθίας, φαίνεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, να εκτροχιάστηκε μερικώς, λόγω ανθρώπινου σφάλματος του σταθμάρχη, ο οποίος γύρισε το "κλειδί" της διασταύρωσης, την ώρα που ο πεντάδυμος συρμός περνούσε από το σημείο.

Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, λόγω μηδαμινής συντήρησης της σιδηροδρομικής γραμμής από τον ΟΣΕ.

Η κίνηση των συρμών μεταξύ ΣΚΑ και Μεταμόρφωσης έχει διακοπεί και η μετακίνηση των επιβατών γίνεται για το εν λόγω σημείο με λεωφορεία, ενώ τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεδιοίκηση και η φωτοσήμανση πέραν του ΣΚΑ είναι ανενεργή εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα η ρύθμιση της κυκλοφορίας να γίνεται ακόμη με τον "παραδοσιακό" τρόπο, ήτοι με τηλεγραφήματα και χαρτάκια που δίνουν οι σταθμάρχες στους ηλεκτροδηγούς.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ASTASIAT Jan 21, 2012 05:37 AM

    Με αφορμή το σημερινό συμβάν ΣΤΟ ΣΚΑ πρέπει όλοι οι διοικητές των ομίλων , να δίνουν άμεση λύση γύρω απο τα θέματα των σηματοτεχνικών προβλημάτων,και οχι μόνο.Καλούμε τον νέο Υπουργό Μεταφορών να κόψει εδώ και τώρα τον γόρδιο δεσμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών (οχι εσύ ο άλλος)-Ο.Σ.Ε-ΕΡΓΟΣΕ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε στη θεσσαλονίκη να δείτε τι γίνεται στη τηλεδιοίκηση! ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟ ! Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ/ΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή