Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο web ticketing

Mε απογευματινό δελτίο τύπου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι απεκατεστάθη η προσωρινή βλάβη στην ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων .
Με την ευκαιρία ας δούμε μερικά πράγματα για την σχετικά  νέα αυτή Υπηρεσία 
Στα 15 εκ Ευρώ υπολογίζει τα έσοδα από  πωλήσεις εισιτηρίων μέσω internet για το 2012 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το νούμερο αυτό ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα , αφού καθημερινά πλέον (και ιδιαίτερα για το  Αθήνα - Θεσσαλονίκη ) πωλούνται πάνω από 1500 εισιτήρια μέσω internet !
Μιλάμε για μια υπηρεσία που θα έπρεπε να λειτουργεί  εδώ και χρόνια και που είχαν ζητηθεί μέχρι και 8 εκ Ευρώ για να σχεδιαστεί και υλοποιηθεί.(συμπεριλαμβανομένης της τεχνογνωσίας και του hardware που θα αγοραζόταν  ).
Η εργολαβία δεν προχώρησε (απορρίφθηκε από την σημερινή Διοίκηση ) η οποία κατάφερε να  λειτουργήσει  με τα ιδία μέσα της εταιρείας το web ticketing.
Ναι καλά καταλάβατε , η δουλειά έγινε χωρίς εργολαβίες , χωρίς μεσάζοντες , χωρίς αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων για απευθείας αναθέσεις .Απόδειξη ότι αν τους αφήσουν , οι εργαζόμενοι μπορούν .Και η εταιρεία μπορεί να στηρίζεται στο δικό της ανθρώπινο δυναμικό .
(Σημειώνουμε ο κ. Ζηλιασκόπουλος έχει προσλάβει και ένα εξωτερικό συνεργάτη που σχεδίασε την εφαρμογή ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου