Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Να σπάσει η ομερτά της σιωπής



Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο www.koutipandoras.gr ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος μιλάει για όλα αυτά που καταλογίζει το τελευταίο διάστημα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.
Σε αυτήν αναφέρεται αναλυτικά στην πώληση των CDS
(ασφάλιστρα κινδύνου) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «που κατά διαβολική σύμπτωση έγινε την περίοδο που ο πρωθυπουργός έκανε το περίφημο διάγγελμα στο Καστελόριζο». Ποιοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου που η αξία τους εκτοξεύτηκε στα ύψη; Ποιοι κέρδισαν μέσα σε μια μέρα 22 δις ευρώ;
Γιατί η Βουλή των Ελλήνων αρνείται,
κατά παράβαση των κανονισμών, να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για το θέμα του βουλευτή Π. Καμμένου αλλά και άλλων βουλευτών; Τι λέει ο Πάνος Καμμένος για τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού
Αντρίκο Παπανδρέου; Εργάζεται σε εταιρεία που αγόρασε τα ασφάλιστρα κινδύνου; Θα μπορούσε η εταιρεία να έχει εσωτερική πληροφόρηση; Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ξετυλίγει το κουβάρι με το οποίο φαίνεται ήδη να ασχολείται και η Δικαιοσύνη αλλά το θέμα είναι να απαντήσουν αυτοί που θίγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου