Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Απλά τραγικοί (Δεν βρίσκουμε τίτλο)

Πλέον δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς  αυτό που ζούμε .....
Στο πασάκιο της Μηχανογραφικής στο κέντρο της Αθήνας τα δίφρακτα και πάλι  ΔΕΝ λειτουργούν (κλέψανε το καλώδιο 2η φορά σε 2 μέρες!!!!! Πλιάτσικο νο 3....)ενώ παρ όλες τις εκκλήσεις των μηχανοδηγών και των σταθμαρχών ακόμα  ΔΕΝ έχει σταλεί  φύλακας να το καλύψει !!!!
Μιλάμε για μια διάβαση με πολύ μεγάλη κίνηση καθημερινά ΜΕΣΑ στο κέντρο της Αθήνας .Στο σημείο δεν υπάρχει ορατότητα (καμπύλη ) και υπάρχει  κίνδυνος ατυχήματος .
Και μην πει κανείς ότι δεν υπάρχει προσωπικό .Μετά την κατάργηση των τοπικών δρομολογίων του Προαστιακού , 5 διαβάσεις (πασάκια ) έχουν κλείσει (εκτός και αν φυλάνε τα ράγια )
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΛΟΥ;
Στείλτε ένα φύλακα να καλύψει την διάβαση ΤΩΡΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου