Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμος να ιδρύσει κόμμα ο Πάνος Καμμένος

Το οριστικό του διαζύγιο με τη ΝΔ ανακοινώνει ο Πάνος Καμμένος μετά την απόφαση του Α. Σαμαρά , όπως αναφέρει , να υπερψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση.


Μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής", αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, για πρώτη φορά, να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα και μάλιστα
ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.


Στη συνέντευξή του, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και στη ΝΔ, ξεκαθαρίζει πως η υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το πρώην κόμμα του τον οδηγούν στο οριστικό διαζύγιο, κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή, ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο και το θέμα των CDS.

11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σε προλαβαίνουμε πλέον !!!

    Είδες όμως που κάνουμε και αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση;

    Να σαι καλά που μας διασκεδάζεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το στέκι της έλξης
    Ένας χώρος που φιλοξενούνται ειδήσεις για τον σιδηρόδρομο και απόψεις μηχανοδηγών"

    Βοηθείστε με παρακαλώ να καταλάβω, η παραπάνω ανάρτηση, είναι είδηση για τον σιδηρόδρομο ή άποψη μηχανοδηγού;
    Κύριοι, τελείως άσχετο το δημοσίευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τόση πρεμούρα για μια απλή δημοσίευση .

    Όταν ανεβάζαμε τα video του Καμένου με τις ομιλίες του στην Βουλή και την συνέντευξη του στο κουτί της πανδόρας(να σπάσει η ομερτά της σιωπής ) (και είχαν και πολλά κλικ )κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε .

    Τι πάθατε σήμερα όλοι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε πραγματικά .

    Και φυσικά η δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού ενδιαφέρει όλους τους εργαζόμενους .

    Για αυτό και η ανάρτηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για να συνεχίσουμε στο ίδιο κλίμα των αναρτήσεων ας ρίξουμε μια ματιά και στο παρακάτω link.
    Ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα που νομίζω πως θα πρέπει να γίνει ανάρτηση από τους διαχειριστές του blog με δικό του τίτλο.


    http://www.on-news.gr/2012/01/blog-post_1314.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε παιδιά είστε και νέοι άνθρωποι και πίστευα πιο ανοιχτόμυαλοι αλλά δυστυχώς τα αντανακλαστικά σας να είναι για την ανάρτηση για το Καμμένο !!!Εδώ έχουν αναρτηθεί ειδήσεις για συμβάντα ,εδώ γίνεται χαμός ,και μια τοποθέτηση για αυτά δεν είδα !Όμως καταλαβαίνω μεγάλη αγωνιά ότι έχετε μην θίξουν το κόμμα !Μπράβο έτσι μας ξεπερνάτε ,τόσα χρόνια βαδίζουμε στα σκατά ,ελάτε και σεις νέα παιδιά να γίνουμε πολλοί !Αυτό είναι το νέο αίμα της ΔΑΚΕ ...Ξυπνήστε μια είδηση είναι μια είδηση,από αυτές που έπρεπε να είναι ασχολίαστες. Ακόμα υπερασπιστές του κάθε Γιωργάκη ,Αντωνάκη γίνατε ;Ξεπεράστε τα , δείτε τα πράγματα αλλιώς και βοηθήστε το κλάδο !!!Έχει ανάγκη από καινούργιες ανεξάρτητες ιδέες και όχι από τηλεκατευθυνόμενα!!!!Αφήστε τις αμαρτίες πίσω ,εσάς δεν σας βαραίνουν ...άλλοι είναι υπόλογοι ...μην σας βάζουν σε άλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Zapata πες μου τι πίνεις και δε μας δίνεις; 
    Και εξηγούμαι : το blog αυτό το στήριξα εξ αρχής, ήμουν οι πρώτος που εγγράφηκα ως αναγνώστης και έχω στείλει πλήθος θεμάτων, ολα σιδηροδρομικού -αποκλειστικά- ενδιαφέροντος. Αυτός άλλωστε, ήταν ο λόγος που σχολίασα την αναρτηση, η επιθυμία μου το blog να παραμείνει αμιγώς σιδηροδρομικό. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Δυστυχώς, έχουν και παλιότερα αναρτηθεί μη σιδηροδρομικά θέματα και δεν ασχολήθηκα, οταν όμως κάτι επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά, αναγκαζομαι απο ειληκρινές ενδιαφέρον για το blog να κάνω την παρέμβαση μου. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. 
    Μάλιστα, μου υποδικνύεις να σχολιάζω τα συμβάντα, ενω εσυ οχι μόνο δεν τα σχολίασες, αλλα αντίθετα αναλώθηκες στο ρόλο του υπερασπιστή του διαχειριστή. Πραγματικά απορώ που είδες τους "τηλεκατευθυνόμενους", "τους υπερασπιστές του κόμματος και των κομματαρχών", "τους υποκινούμενους"...ΕΛΕΟΣ πια, η ανοχή μου στην ανοησία έχει και όρια!  Δεν ανέχομαι τέτοιου είδους υβριστικά και αυθαίρετα σχόλια!   
    Για τον διαχείρηστη του blog, είναι γνωστό ότι, ανέκαθεν διακατέχεται απο μανία καταδίωξεως, γι'αυτο αλλωστε διέκρινε "πρεμούρα", αλλα εσύ; ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ; 
    Επειδή ξέρεις ποιος είμαι -καθώς αναφέρεσαι σε νέους- πες μου το όνομα σου, να σε βρώ, να πάρω κι εγω απο τις "ουσίες" σου!

    Παύλος Θανασιάς 
    Μηχανοδηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Παύλο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και που πάλι σε ένα από τα σχόλια σου με θυμήθηκες.

    Όπως λέει και ο λαός , με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε παραπέμπω Παύλο σε παλαιότερες αναρτήσεις στις οποίες έχω σχολιάσει και μάλιστα με καυστικό τρόπο ,δες στα προηγούμενα συμβάντα στο ΣΚΑ .Εξάλλου δεν είσαι μόνο εσύ που τοποθετήθηκες ,είναι και άλλοι ...που προσπαθούν.Εσένα σε περιμένω πιο αιχμηρό σε πράγματα που αφορούν τον κλάδο .Αυτό που πίνω ,μάλλον που έπινα με κρατούσε σε ύπνο τόσα χρόνια , ελπίζω και γι αυτό γράφω έτσι ,να μην το πάθετε εσείς ,αλλά δυστυχώς ,μερικοί από τα νέα τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ύστερα κι ολας από αυτά που γίνονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή