Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά

Πραγματικά κακός χαμός γίνεται στις Χαλκίδες .Σήμερα τα τρένα ήταν τόσο φίσκα που δημιουργήθηκε θέμα σε όλους τους σταθμούς .
Στον Άγιο Στέφανο το πρωί σπρώχναν τον κόσμο για να χωρέσει σαν παστομένη σαρδέλα στο μονό Railbus .
Κύριε ΔΙΚΑΜ είσαι απόλυτα υπεύθυνος για αυτό που γίνεται .Για την απαξίωση της εταιρείας στα μάτια των χιλιάδων επιβατών στον Προαστιακό και στις Χαλκίδες ,για το βρίσιμο που τρώει το προσωπικό εδώ και 2 μέρες στα τρένα και κυρίως για αυτά που σου προτείνουν και πραγματοποιείς  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΞΗ.
Εδώ και 2 μέρες η έλξη έχει επισημάνει το πρόβλημα με το αδιαχώρητο στους συρμούς και σφυρίζεις αδιάφορα .
Πρέπει να ξεφτιλιστεί η εταιρεία και να λοιδορούνται εδώ και 2 μέρες οι εργαζόμενοι για να πράξετε επιτέλους το αυτονόητο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου