Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Σ.

Δημοσιεύουμε σημερινό Δελτίο Τύπου της ΠΟΣ  
Μετά τις δικαιολογημένες απορίες που εξέφρασαν πολλοί συνάδελφοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την απουσία της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων που λειτουργούν στην Εταιρεία από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και προς άρση κάθε παρεξήγησης διευκρινίζουμε:
Δεν κληθήκαμε και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να παραστούμε.
Με τη στάση της η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και φοβούμενη τον αντίλογο επέλεξε να μονολογήσει για τα «επιτεύγματά» της μεταξύ των οποίων η παράνομη και καταχρηστική κατάργηση της Σ.Σ.Ε. 2011, με αποτέλεσμα την περαιτέρω δραματική μείωση των αποδοχών μας.
Οφείλει η Διοίκηση να γνωρίζει ότι κάθε επιτυχία προέρχεται κυρίως από την προσπάθεια των εργαζομένων και πολύ σύντομα θα κριθεί από τη στάση της στη νέα Σ.Σ.Ε.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΝΟΙΚΤΟ και ΑΣΦΑΛΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου