Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δελτίου Τύπου Π.Ο.Σ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συμμετέχει και στηρίζει την 24ωρη Παναττική απεργία που έχουν προκηρύξει τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά για την ΤΡΙΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012.
     Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση της Π.Ο.Σ. αποφάσισετην πραγματοποίηση μιας 3ωρης στάσης εργασίας (για τις 17/1/2012), από τις 10.00’ έως τις 13.00’, του προσωπικού όλων των κλάδων που έχουν έδρα την Αττική με εξαίρεση τους κλάδους που εμπλέκονται στην κυκλοφορία της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

     Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας σε όλους τους εργαζομένους που υπόκεινται σε απολύσεις και μειώσεις μισθών.
     Αγωνιζόμαστε για τη συνέχιση υπογραφής των Ε.Σ.Σ.Ε. και την κατάργηση της εργασιακής εφεδρείας.
     Η Π.Ο.Σ. καλεί τους σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00’ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. (ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6), ΩΡΑ: 10.30’.
     Y.Γ. Στηρίζουμε και καλύπτουμε τις δύο δίωρες στάσεις εργασίας από τις 05.00’ έως τις   07.00’ και από τις 22.00’ έως τις 00.00’ όλου του προσωπικού των γραμμών: Αεροδρομίου – Κιάτου, Σταθμός ΑΙΡ – Χαλκίδας και Πειραιά – Λιόσια (και αντίστροφα), που προκήρυξαν για τις 17/1/2012 οι Διοικήσεις των Σωματείων: α) ΠΕΠΕ, β) ΠΕΠΑ και γ) ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου