Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Χ.Τσιόκας .Ο Όμιλος ΟΣΕ απέκτησε προστιθέμενη αξία


O κ. X. Tσιόκας (πρώην Γ..Γ Υπουργείου Υποδομών στις ημέρες του οποίου εκπονήθηκε και εφαρμόστηκε ο Ν. 3891-2010 για την λεγόμενη εξυγίανση του σιδηροδρόμου) μας έστειλε με email την ακόλουθη δήλωση με αφορμή  δημοσιεύματα για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


΄ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 
Ενώ ο ΟΣΕ σ ενα χρόνο ΜΗΔΕΝ/ΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 1 ΔΙΣ 200ΕΚ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2009 <φιλοι> της τρόικα (με η χωρις κουκούλες) πιέζουν να πουληθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΤΖΑΜΠΑ!πως έγινε το θαύμα σε λίγο χρόνο ούτε κουβέντα!και γιατί όχι στρατηγική συνεργασία τώρα που ο όμιλος απέκτησε πλεονέκτημα κανονων και βιωσιμότητας? η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ άλλο εξυγίανση και άλλο άνευ όρων εκποίηση! 


1 σχόλιο:

  1. Τα φαντάσματα του παρελθόντος, ξαναχτυπούν!
    Ευτυχώς ο λαός έχει μνήμες, δεν ξεχνά!!!!!!!!.
    Στις πλάτες των σκληρά εργαζόμενων, στηθήκανε καινούργια τζάκια, στο βωμό της εξυγίανσης, ξεκληρίστηκαν οικογένειες!
    Οι θύμισες νωπές, οικογένειες Μηχανοδηγών σε απόγνωση, διωγμένοι Μηχανοδηγοί σε κατάσταση απελπισίας!
    Ούστ! Κοπρίτες! παίξτε αλλού μπάλα, έρχεται η ώρα της κρίσης! ο σώζων εαυτώ, σωθήτω!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή