Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

35 προσλήψεις στον ΟΣΕ υπέγραψε η Κυβέρνηση

Η απόφαση για τις προσλήψεις είχε παρθεί το φθινόπωρο του 2014. Αποκαλύπτεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι όσοι υποστήριζαν ότι είχαν αποφασιστεί πριν τον Δεκέμβριο του 2015 προσλήψεις μηχανοδηγών ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΧΟΝΤΡΑ τον κλάδο μας και τους συναδέλφους.
Την απόφαση υπογράφουν ο
υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης και αφορούν την πρόσληψη 35 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, στον ΟΣΕ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 


Η απόφαση για την πρόσληψη 74 μηχανοδηγών πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 με την προκήρυξη των στάσεων εργασίας στα εμπορικά.
Όσοι μέχρι χτες κορόιδευαν τους μηχανοδηγούς ότι είχαν αποφασιστεί προσλήψεις πριν το Δεκέμβρη του 2015 σήμερα βρίσκονται διπλά εκτεθειμένοι.
Όσοι τοιχοκολούσαν ανώνυμα χαρτιά με δημοσιεύματα περί ακύρωσης ΟΛΩΝ των προσλήψεων είναι για άλλη μια φορά ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι το θέμα των προσλήψεων μηχανοδηγών ,αυτοί που πρέπει,αυτοί δηλαδή που το κίνησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετά απο 30 χρόνια  το έχουν βάλει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ στην Κυβερνητική Ατζέντα και όπως είπε και η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ χτες στην ΠΟΣ,σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.
Οι υπόλοιποι ας κάνουν και λίγη αυτοκριτική για τα διαχρονικά τους εγκλήματα σε βάρος του κλάδου μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Βρε αχάριστοι.Αν δεν έφευγε ο Σαμαράς το 2015 θα είχαμε τελειώσει με τα μνημόνια.Αν δεν έφευγε ο Σαμαράς θα είχαμε πάρει αυξήσεις 50%.Αν δεν έφευγε ο Σαμαράς θα είχαν γίνει οι προσλήψεις 150 μηχανοδηγών μέσα στο 2015.Μην ρωτάτε πως.Θα τις έκανε ο Σαμαράς.
    Ευτυχώς που έφυγε ο Σαμαράς και αυτοί που τον υποστηρίζαν.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή