Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Τι συμβαίνει με την Ισχύ των Δ/Η AD Tranz ;

Πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των  μηχανοδηγών είναι η  κατάσταση του τροχαίου υλικού και ιδιαίτερα το θέμα με την παρεχόμενη ισχύ των Δ/Η που οδηγεί σε απώλειες χρόνου δρομολογίων.Όλοι σκέφτονται πλέον  τα προβλήματα που θα υπάρξουν το καλοκαίρι με την άνοδο της θερμοκρασίας και λένε ότι ΑΝ
δεν υπάρξει μέριμνα για το θέμα,θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές....Εμείς δημοσιεύουμε το θέμα και περιμένουμε τις ενέργειες της ΕΕΣΣΤΥ. Ελπίζουμε να είναι άμεσες.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

3 σχόλια:

  1. Αυτα παθαινει ο σιδηροδρομος οταν οι διευθυνταδες που εχει, εχουν κολλημενα κεφαλια και δεν εχουν αμεση σχεση με το αντικειμενο. Μηχανες μοντελα τις κανανε....μπ@@@@λα. Και πως να μην τις κανουν; Οταν προσπαθεις με υπερβαρα καροτσια, να βγαλει δρομολογιο που καποτε εβγαζαν παναλαφρες αυτοκινηταμαξες, αυτα παθαινεις.

    ΔΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα δεν θα συμβεί, τίποτα δεν συμβαίνει, όλα αυτά είναι ανυπόστατες φήμες αντιδραστικών κύκλων που προσπαθούν να σαμποτάρουν τις ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ και κάθε τόσο επανέρχονται με ψευδείς καταγγελίες. Ευτυχώς η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ αντελήφθη τον υπονομευτικό ρόλο της "ομαδούλας" και ξεδόντιασε αυτόν τον αντιδραστικό μηχανισμό έγκαιρα. Πλέον ανεμπόδιστα και σε αγαστή συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζεται για την παράδοση της Εταιρείας στους σωρήρες επενδυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμ συγκρινονται οι adtranz με τις MLW κλασεις ανωτερεσ οι MLW φτιαξτε και τις παροπλισμενες MLW και βαλτε τις σε κανενα επιβατικο θα φυσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή