Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Χοντρή κόντρα Σπίρτζη- ΤΑΙΠΕΔ με αφορμή τις δηλώσεις Πιτσιόρλα για την πώληση του ΟΛΠ

Με νέο μήνυμα του πριν απο λίγο στα social media ο Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων αναφέρει:
Οι 9 ιδιωτικοποιήσεις είναι τμήμα της συμφωνίας που έχουμε και θα τις προχωρήσουμε, παρότι διαφωνούμε. Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να περιοριστεί στο ρόλο του, με γνώμονα το
δημόσιο συμφέρον -το τονίζω αυτό- και να εφαρμόσει τη νέα συμφωνία των 9 ιδιωτικοποιήσεων και όχι την πώληση της χώρας. 

Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να εγκαταλείψει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ως ανάμνηση που πιθανά να νοσταλγεί.

Δικό μας σχόλιο

Καλή η κόντρα με το ΤΑΙΠΕΔ (όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο του) αλλά όπως διαπιστώνουμε , οι ιδιωτικοποίησεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ που περιλαμβάνεται στις συμφωνίες του καλοκαιριού και έρχεται σαν συνέχεια της πολιτικής που ξεκίνησε δεκαετίες πριν, δεν πάνε πίσω με τέτοιες κόντρες.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ της πολιτικής ιδιωτικοποιήσεων ΤΩΡΑ. 
Και ο κύριος Πιτσιόρλας που δήλωνε στα πρωινάδικα σήμερα ότι η ιδιωτικοποιήση του λιμανιού θα έπρεπε να γίνει ανεξάρτητα απο τα μνημόνια,θα έπρεπε να είχε ήδη απομακρυνθεί εφόσον η Κυβέρνηση "αναγκάζεται" να τις κάνει.

Εφόσον λοιπόν η Κυβέρνηση δεν συμφωνεί θα πρέπει να τις ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ επ αόριστων τις ιδιωτικοποίησεις.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται και πλέον ας καταλάβουν όλοι ότι μπαίνουμε στην τελική του φάση.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου