Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Eπιβεβαιώνει τις σοβαρές καταγγελίες της ΠΕΣΟΣΕ ο Κ.Καστρινάκης

Με μια ανακοίνωση καταπέλτη ο Αν. Γεν. Γραμματέας του Λαρισαϊκού επιβεβαιώνει τα όσα ζούμε δεκαετίες στο εγχώριο συνδικαλιστικό σιδηροδρομικό γίγνεσθαι και κατήγγειλε το Προεδρείο της ΠΕΣΟΣΕ.Στην ανακοίνωση που λάβαμε πριν απο λίγο ο Κώστας Καστρινάκης αναφέρει :  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Το Προεδρείο του  Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με μια πρωτοφανή ανακοίνωση στα
χρονικά του σιδηροδρομικού συνδικαλιστικού κινήματος ζητάει  <<μέτρα >> από την ΠΟΣ  διότι κάποιοι καταγγέλλουν  τις  υπόγειες πρακτικές , διαδρομές &μεθοδεύσεις του υπηρεσιακού μηχανισμού με την ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ  για να καρπωθούν  εκβιάζοντας παραταξιακά οφέλη στις επικείμενες εκλογές του συνδικάτου.

Είναι λοιπόν τραγικό αλλά και λυπηρό ακόμη και τώρα,  υπηρεσιακά στελέχη να λειτουργούν  και να πράττουν  εις βάρος άλλων  συναδέλφων  ως εντολοδόχοι  &κομματικοί εγκάθετοι  της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.
Είναι  προφανώς αξιολύπητοτα  μέλη του προεδρείου του Σ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ(ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ) να  ποιούν την νησαν καμώνοντας  ότι δεν γνωρίζουν τίποτα.Είναι υποκριτικό οι  μάστορες των εκλογομαγειρεμάτωννα υποκρίνονται τις μωρές παρθένες.
Τους υπενθυμίζουμε ότι είναι  ακόμη ζωντανές στην μνήμη μας    <<οι επιτυχημένες εκλογικές τους  πρακτικές>>των προηγούμενων χρόνων.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Ψηλά το κεφάλι τα πράγματα άλλαξαν, η δικαίωση, η ηθική και το αυτονόητοήδη έχουν νικήσει και έρχονται.
                                              Καστρινάκης Κώστας
                                        Αν. γραμ. Σ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ


1 σχόλιο:

  1. Καλεστετον στην ΠΟΣ και τους εκεινους τηςΠΕΣΟΣΕ και βαλτε την δικηγορο να τους διαγραψει αμμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή