Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αυστραλία: «Τρελό» τρένο με σιδηρομετάλλευμα έτρεξε 92 χλμ. χωρίς οδηγό!

Ενα τρένο φορτωμένο με σιδηρομετάλλευμα έτρεξε χωρίς οδηγό επί 92 χιλιόμετρα προτού εκτροχιαστεί, όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΒΗΡ και οι αυστραλιανές αρχές. Την είδηση μετέδωσε ο Guardian. Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου
η μεγαλύτερη εταιρεία εξορύξεων και εκμετάλλευσης μεταλλευμάτων στον κόσμο, η αυστραλιανή ΒΗΡ, ανέστειλε όλες τις σιδηροδρομικές μεταφορές στη Δυτική Αυστραλία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική έρευνα.
 «Ενα τρένο σιδηρομεταλλεύματος της Δυτικής Αυστραλίας έχει εκτροχιασθεί κοντά στον ποταμό Τέρνερ, στον δρόμο προς το Πορτ Χέτλαντ σήμερα το πρωί» ανέφερε η BHP. «Κανείς δεν έχει τραυματιστεί. Συνεργαζόμαστε με τους αρμοδίους του κράτους για να διερευνήσουμε την κατάσταση». 
Η ζημιά στο όχημα ήταν σημαντική, αναφέρει το Γραφείο Ασφαλείας Μεταφορών της Αυστραλίας: «Στις 4:40 περίπου στις 5 Νοεμβρίου 2018 ο οδηγός φορτωμένου σιδηροδρομικού τρένου που αποτελείται από τέσσερις μηχανές και 268 βαγόνια σταμάτησε στο σημείο 211. Ο οδηγός βγήκε από την ατμομηχανή για να επιθεωρήσει ένα βαγόνι». 
Και διευκρινίζει: «Με κανέναν επάνω του, το τρένο ταξίδεψε 92 χιλιόμετρα περίπου μέχρι το 5:05, όταν το τρένο σκόπιμα εκτροχιάστηκε από το κέντρο ελέγχου». 

Η αρχή μεταφορών της Αυστραλίας ερευνά το περιστατικό. 

Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου