Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Σκόπια: Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γέφυρας

Ο κ. Ζάεφ δήλωσε ότι η αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γέφυρας θα ολοκληρωθεί σύντομα. Η χώρα του χάνει κάθε μέρα 28 χιλιάδες ευρώ λόγω της διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Η επισκευή της Σιδηροδρομικής Γέφυρας στον ποταμό Κρόνα, κοντά στο χώρο του Στόμπι, θα ολοκληρωθεί σύντομα, οπότε και θα ομαλοποιηθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία μεταξύ Θεσσαλονίκης - Σκοπίων, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάιεφ μετά από επίσκεψή του στην τοποθεσία Stobi.

Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών, διότι είναι πράγματι ένας από τους σημαντικότερους σιδηρόδρομους για την Ευρώπη αναφορικά με τα; εμπορεύματα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η σιδηροδρομική  γραμμή που συνδέει τη Θεσσαλονίκη, με την Κεντρική και τη Δυτική Ευρώπη (Βελιγράδι, Παρίσι, Βουδαπέστη). Η κυβέρνηση μας έλαβε μια γρήγορη απόφαση και αμέσως εξασφάλισε κεφάλαια και, άμεσα άρχισαν οι εργασίες επισκευής είπε ο Ζάεφ.

Η γέφυρα υπέστη ζημιές στις 29 Σεπτεμβρίου από τα πλημμυρισμένα νερά του ποταμού Crna, που κατέστρεψαν έναν από τους πυλώνες. Ως εκ τούτου, η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Veles-Gevgelija διακόπηκε. Ο διευθυντής της εταιρείας σιδηροδρομικής υποδομής Irfan Asani δήλωσε ότι καθημερινά λόγω της διακοπής χάνουν  28 χιλιάδες ευρώ. Για τα κινεζικά προϊόντα, τα οποία μεταφέρονται στην Ευρώπη από τη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιείται πλέον η εναλλακτική σιδηροδρομική διαδρομή, με τραίνο μέσω της Βουλγαρίας.

Πηγή mixanikosose.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου