Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η ηγεσία ΑΥΤΗΣ της ΠΟΣ ?


Όποιος συνάδελφος έχει πληροφορίες για το που ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ την
μέρα πώλησης της ΕΕΣΣΤΥ οι επαναστάτες  εργατοπατέρες της ηγεσίας ΑΥΤΗΣ της ΠΟΣ, παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το στέκι της έλξης έστω και ανώνυμα.

Ψάχνουμε τον ελλάσονα Πρόεδρο της ΠΟΣ, τους επαναστάτες της ΔΑΚΕ και τον μπουρλοτιέρη συνάδελφο του ΠΑΜΕ που την ημέρα της υπογραφής της πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όταν  τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποιούσαν 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ , αναρωτιόταν γιατί δεν συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην κινητοποίηση της ΠΟΣ λέγοντας δια μικροφώνου "Που είναι οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πήγαν να πάρουν το χιλιάρικο των Ιταλών;".

ΣΗΜΕΡΑ που υπογράφηκε η πώληση της ΕΕΣΣΤΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η ηγεσία ΑΥΤΗΣ της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

ΑΜBER ALERT λοιπόν μέχρι να τους βρούμε. 

Συνάδελφοι στην τεχνική βάση, ΑΥΤΟΙ σήμερα θέλουν να λένε ότι σας εκπροσωπούν.
Πουλήθηκε η τεχνική βάση της χώρας και ΑΥΤΗ η ΠΟΣ, εδώ και 1 χρόνο δεν έχει κάνει μια τετράωρη στάση εργασίας για το θέμα!
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ !!!!! 

Το στέκι της έλξης - To blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου