Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Τα fake news, οι πρόσφυγες- μετανάστατες και ο σιδηρόδρομος....

Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα fake news περί ανοίγματος των συνόρων βάζουν στο επίκεντρο τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, που απο χτες ταλαιπωρείτε απο τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχοντας
την -λανθασμένη fake - πληροφορία ότι έχουν ανοίξει τα σύνορα συρρέουν στον σταθμό Λαρίσης για να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη και μέσω της συμπρωτεύουσας στην Βόρεια Ευρώπη.

Χτες καταργήθηκε το δρομολόγιο 600 (νυχτερινή αμαξοστοιχία προς Θεσσαλονίκη) ενώ στην ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα 5 Απριλίου, από τις 10 το πρωί, λόγω κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών από μετανάστες στον ΣΣ Λαρίσης, δεν εκτελούνται δρομολόγια στον άξονα καθώς και στον Προαστιακό Αθηνών.
Κατά συνέπεια, έχει ανασταλεί και η έκδοση εισιτηρίων για τους προορισμούς που επηρεάζονται.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση των πελατών της για την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την κατάσταση αυτή.

Δικό μας σχόλιο

Η κατάσταση αυτη αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι αυτοί, βλέπουν την Ελλάδα ως διέξοδο για την Βόρεια Ευρώπη και όχι ως τον τελικό προορισμό τους.
Ένα μεγάλο πρόβλημα που ζήσαμε το 2015 ξαναέρχεται στο προσκήνιο και ελπίζουμε η αντίδραση της Πολιτείας να είναι συντονισμένη για να μην δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου