Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Σιδηροδρομικός Καζαμίας 2020!

Όπως κάθε χρόνο απο τον συνάδελφο και φίλο μηχανικό Τάσσο Λαμπρόπουλο!
Ιανουάριος 

Εξαγγέλλεται η
υπογειοποίηση Λάρισας.Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης θα υπηρετούν στη Δράμα.


Φεβρουάριος.
Δίδεται άδεια στην GŽD/YCCD, θυγατρική των Ρωσικών και Τουρκικών Σιδηροδρόμων. Έντονο διάβημα της πρεσβείας των ΗΠΑ.Οι κλειδούχοι της Αλεξανδρούπολης θα υπηρετούν στο Στρυμόνα.

Μάρτιος
Ρελάνς με άδεια σε Σιδηροδρομική Επιχείρηση Ισραηλινών και Αιγυπτιακών συμφερόντων. Ικανοποίηση της πρεσβείας των ΗΠΑ.
Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης θα εξασφαλίζουν τους ελιγμούς ΟΛΘ

Απρίλιος.
Εξαγγέλλεται η μείωση των χρόνων διαδρομής σε 2h53' με τα ETR 3000, Freccia GrecaΟι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης θα εξασφαλίζουν ελιγμούς Ειδομένης.

Μάιος.
Οι μύγες είναι παχιές και εξαγγέλλεται η υπογειοποίηση Λειβαδιάς.Η μεταφορά σωλήνων προς Βουλγαρία συνεχίζεται απρόσκοπτα με χρόνους ρεκόρ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κερδίζει νέο συμβόλαιο για μπετόβεργες για την Κινσάσα.Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης υπηρετούν στο Πλατύ.

Ιούνιος
Η συντήρηση του δικτύου θα γίνεται με σχήμα ΔΣΙΤ (δημόσια σύμπραξη ιδιωτικού τομέα) η σειρά των αρχικών δεν είναι τυχαία όπως τονίζεται. Το σχήμα θα χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων από φρουτάκια σε κάθε σταθμό (σημ: δεν εννοείται πως οι σταθμοί θα γίνουν μανάβικα)Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης αυτό το μήνα θα εξασφαλίζουν ελιγμούς Μεζούρλου

Ιούλιος
Ανακοινώνεται πως η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα εφαρμοστεί το επαναστατικό σύστημα ETCS Level 5 GTi που καταργεί τους Σταθμάρχες και η επίδοση εντολών θα γίνεται με 5GΟι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης θα υπηρετούν αυτό το μήνα στο Λειανοκλάδι.

Αύγουστος
Κλειστό λόγω αδειών και χρωστούμενων αναπαύσεων 14 ετών.

Σεπτέμβριος
Μετά από λεπτομερή μελέτη διαπιστώνεται πως η εφαρμογή του συστήματος ETCS Level 5 GTi θα βοηθήσει στην επίτευξη χρόνων διαδρομής Αθήνας Θεσσαλονίκης 2h37', το οποίο και εξαγγέλλεται στη ΔΕΘ.Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης θα υπηρετούν στην Οινόη.

Οκτώβριος
Οι γκραφιτάδες ομολογούν την ήττα τους. Ήταν αποτέλεσμα της εφαρμογής από την ΕΕΣΣΤΥ επαναστατικής τεχνολογίας με επίστρωση γραφενίου IoT, AI & Big Data η οποία γρονθοκοπεί τον επίδοξο γκραφιτά.Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης θα υπηρετούν στον Αγιάννη.

Νοέμβριος.
Στα Σεπόλια ανακαλύφθηκε το Εξοχικό του Αλκιβιάδη, με πλήθος από οινοχόες, αμφορείς και τοιχογραφίες οργίων κλπ. Το ΚΑΣ θα αποφασίσει αν το Εξοχικό Αλκιβιάδη θα παραμείνει ιν σίτου ή θα αποσπασθεί.Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης υπηρετούν στο Αίγιο.

Δεκέμβριος.
Οι κλειδούχοι Αλεξανδρούπολης επιτέλους βλέπουν το σπιτάκι τους.Η επιχείρηση Ισραηλινών Αιγυπτιακών συμφερόντων μεταφέρει στον άξονα Αλεξανδρούπολης Ορμενίου Μπουργκάς, πετρέλαιο ΠΟΠ Καστελόριζου, ποιότης, οξύτητα δέκατα, περιζήτητο σ' όλην την Ευρώπη.

Καλή χρονιά νά έχουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου