Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Εκδήλωση διαμαρτυρίας του συλλόγου Τέμπη 28-02-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-02-2023

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των θυμάτων και των συγγενών των θυμάτων στο χώρο της

Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην κάτω πύλη (είσοδος πλατείας ΧΑΝΘ) .

Καλούμε τους φίλους και όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν, να πλαισιώσουν την εκδήλωση!

Δεν νοείται μετά από 6 μήνες πόνου, θλίψης και θρήνου, η αλαζονική στάση της κυβέρνησης να παραμένει, να μην παραιτείται κανείς, να μην έχει γίνει άρση ασυλίας στα πολιτικά πρόσωπα και να θεωρείται ότι όλα βαίνουν καλώς στο σιδηρόδρομο και όχι μόνο. Στα λόγια τα ψεύτικα, οι εργασίες για την ολοκλήρωση των συστημάτων ασφαλείας έχουν ολοκληρωθεί. Παρ' όλα αυτά, τα τρένα και τα δρομολόγια έχουν το κακό τους το χάλι και είναι το ίδιο επικίνδυνα με πριν το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτό το αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν δρομολόγια εκτός του δρομολογίου Αθήνα - Θεσσαλονίκη και το ότι οι ταχύτητες είναι κάτω των 100 χλμ. Το ΈΓΚΛΗΜΑ συνεχίζεται! 

Απαιτούμε σταθερά την άρση της ασυλίας των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο έγκλημα των Τεμπών. 

Θα είμαστε όλοι εκεί ! Μη λείψει κανείς !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου