Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται (ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ)

 Αντί να ζητήσει συγνώμη το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις συκοφαντίες που διακινούσε και τα σενάρια συνωμοσίας
γύρω απο την μη επαναλειτουργία των τρένων, προσπάθησε σήμερα να πείσει ότι ....αγωνίστηκε για να ξαναμπούν τα τρένα. 

Το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει λόγο ύπαρξης εκτός απο το να διακινεί σενάρια συνωμοσίας, να συκοφαντεί - χωρίς να κατονομάζει ποτέ κανένα γιατί τρέμει τις συνέπειες- πρόσωπα που δεν ανήκουν στον χώρο του και να ασχολείται μόνιμα με τους μηχανοδηγούς. 

Χαιρόμαστε που το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσεχώρησε στην θέση μας για την ανάγκη ενίσχυσης της Hellenic Train, αλλά εμείς μιλάμε ΚΑΙ για όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες

Περιμένουμε να συνεδριάσει επιτέλους το Συμβούλιο Διοίκησεων της Π.Ο.Σ. , το οποίο αρνούνται να συγκαλέσουν πεισματικά  η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ γιατί ΤΡΕΜΟΥΝ οι συνδικαλιστές τους τα όσα θα ειπωθούν απο τους μηχανοδηγούς. 

Όλοι οι σιδηροδρομικοί σήμερα διαπίστωσαν ότι όταν το στέκι της έλξης γράφει κάτι, είναι αληθινό. 

Μόλις άνοιξε η Εθνική Οδός μπήκαν τα τρένα, όπως ακριβώς το είχαμε γράψει, όταν οι γραφικοί του ΣΕΠ διακινούσαν σενάρια συνωμοσίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την αγωνία του ΣΕΠ για τις σχέσεις των μηχανοδηγών με επίσημους φορείς. Αγωνία που πηγάζει απο την έλλειψη επικοινωνίας του ΣΕΠ με αυτούς καθώς έχει διαρραγεί η επικοινωνία, αφού αποδείχθηκαν απο ανεπαρκείς εως...γραφικοί 


Υ.Γ.Η αποκάλυψη για τα όσα συμβαίνουν στην ΔΑΚΕ σε κορυφαίο επίπεδο, προκάλεσε αίσθηση. Η αποκαθήλωση όσων παρουσιάζονται ως "ισχυροί" αλλά δεν ελέγχουν ούτε την παράταξη τους, απλά σόκαρε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου