Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΣΕ : Νέες προσλήψεις ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ και χωρίς προκήρυξη των θέσεων. Παραιτήσεις σταθμαρχών!

Ο ΟΣΕ με την υπ αρ. 9051893 απόφαση της Διοίκησης του, προχωρά σε νέες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και χωρίς οι θέσεις εργασίας να έχουν προκηρυχτεί. Τα ερωτήματα  για την Διοίκηση του ΟΣΕ, την ώρα που εκκρεμούν  -εδώ και 1 χρόνο και βάλε- τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 
πληθαίνουν. 

Οι θέσεις αφορούν την....Διεύθυνση Προμηθειών , που κατέθεσε Το υπ'αριθ. 9051820/19.09.23 "τεκμηριωμένο" αίτημα για την πρόσληψη 3 εργαζόμενων με μπλοκάκι και για 3 μήνες σε Διοικητικές θέσεις. 

Ρωτάμε : 

Με ποια διαδικασία  γίνονται στον ΟΣΕ οι προσλήψεις με την διαδικασία της "παροχής υπηρεσιών".

Πόσοι συνολικά και σε ποιες ειδικότητες έχουν προσληφθεί, πότε θα μονιμοποιηθούν όπως τους τάζουν Κυβερνητικοί συνδικαλιστές.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΣΕ οφείλει να δώσει εξηγήσεις. 

Και τέλος, έχουμε πληροφόρηση ότι τον τελευταίο μήνα παραιτήθηκαν τόσο μόνιμοι όσο και με συμβάσεις παροχής υπηρεσίας σταθμάρχες. 

Επειδή το φαινόμενο να παραιτούνται απο το Δημόσιο "Μόνιμοι" εργαζόμενοι είναι σπάνιο, θα περιμέναμε κάποιες εξηγήσεις καθώς..... 

Στο στέκι της έλξης έχουμε σοβαρές καταγγελίες για την διαχείριση του προσωπικού σε συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά και το όργιο ρουσφετολογικών τοποθετήσεων εντός του ΟΣΕ (με αποκορύφωμα την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη Λάρισας πέρυσι). 

Αναφορικά με τις παραιτήσεις σταθμαρχών που εργάζονται με μπλοκάκι και επαχθείς όρους (χωρίς άδειες κτλπ) εδώ και καιρό φαίνεται πως...χόρτασαν απο τις υποσχέσεις των συνδικαλιστών και της Διοίκησης του ΟΣΕ για μονιμοποίηση τους. 

Το θέμα δεν τελειώνει εδώ. 

Τα ψέμματα έχουν τελειώσει για όσους τάζουν και κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους και την Ελληνική Κοινωνία. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου