Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Άνοιξε η Εθνική Όδος - Επανέρχονται τα δρομολόγια IC - Το πλήρες σχέδιο

 Όπως πληροφορηθήκαμε μετά το άνοιγμα της Εθνικής Οδού για τα λεωφορεία, επανέρχονται τα δρομολόγια των InterCity, επιβεβαιώνοντας ΠΛΗΡΩΣ τα όσα είχε
αναφέρει το στέκι της έλξης. 

Τα δρομολόγια θα γίνονται μέχρι Λιανοκλάδι με τρένο και στην συνέχεια  με λεωφορείο μέχρι την Θεσσαλονίκη και ως ότου δοθεί η γραμμή μέχρι την Λάρισα (απο Θεσσαλονίκη). 

Η εξέλιξη αυτή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το στέκι της έλξης και εκθέτει πολλαπλά όσους διακινούσαν σενάρια συνωμοσίας στοχοποιώντας τους μηχανοδηγούς, ως κοινοί ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. 

Μένει να δούμε τώρα την επιβατική κίνηση καθώς και την πίεση (απο όλους)  για να ολοκληρωθούν τα έργα στην υποδομή ΑΜΕΣΑ.

Τα 2 χρόνια είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ χρόνος και το Σωματείο των Μηχανοδηγών έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Ευρωπαική Ομοσπονδία του για να αναδειχθεί το θέμα.

Η Π.Ο.Σ. και τα άλλα Σωματεία τι θα κάνουν; 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου