Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Οι μηχανοδηγοί στηρίζουν αίτημα επιβατών απο το Αίγιο, σε συνεργασία με Εργατικό Κέντρο Αιγίου

 Οι μηχανοδηγοί ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το επιβατικό κοινό. Επιστολή της Π.Ε.Π.Ε.  μετά απο συνεννόηση με το Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Διαβάζουμε : 

Τις τελευταίες ημέρες επικοινώνησαν μαζί μας συνάδελφοι από το Εργατικό Κέντρο Αιγίου ζητώντας την διαμεσολάβηση μας προκειμένου
να χορηγηθεί έκπτωση  μηνιαίου εισιτηρίου για εργαζόμενους που χρησιμοποιούν καθημερινά το τραίνο προς και από την Κόρινθο και το Αίγιο. 

Μας γνωστοποίησαν ότι το Εργατικό Κέντρο Αιγίου είχε υποβάλει στην εταιρεία και το υπ.αριθμ. 2825 αίτημα. 

Το Σωματείο μας στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρείας για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων στον Προαστιακό Αθήνας (από Κιάτο και Κόρινθο με την παροχή εκπτωτικής κάρτας), σας καλεί να εξετάσετε το αίτημα τους, το οποίο ασφαλώς στηρίζουμε καθώς θεωρούμε ότι η παροχή τέτοιων κινήτρων θα ενισχύσει την επιβατική κίνηση στην   γραμμή αυτή,  που όλοι γνωρίζουμε ότι μετακινείται μικρός αριθμός επιβατών, αλλά κυρίως θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού στον σιδηρόδρομο, σοβαρό ζητούμενο την περίοδο αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου