Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Διασυρμός για συνταξιούχους- παπαγαλάκια του συστήματος


 Η επιτροπή του ERA διέσυρε συνταξιούχους & τσιράκια του συστήματος, που βγήκαν από την ναφθαλίνη & σκυλευαν τους νεκρούς συναδέλφους μας τις ημέρες των Τεμπών.

  Τα ήξεραν όλα, όλοι αυτοί αλλά  η ERA μάλλον τους χάλασε την σούπα αναφέροντας :
Ως ενδεικτικό «συστημικής αστοχίας» αναφέρουν οι ερευνητές του ERA το γεγονός ότι πολλοί αρ­μόδιοι σε σιδηροδρομικούς φορείς θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος για ασφαλή λειτουργία σε καθημερινή βάση είναι η τήρηση του Γενικού Κανονισμού Κυκλοφορίας (της χώ­ρας), χωρίς να τηρούνται οι ευρω­ παϊκές απαιτήσεις των οδηγιών για διαδικασίες «διαχείρισης ρίσκου».

Με λίγα λόγια, τους έβγαλαν ΑΝΙΔΕΟΥΣ όλους αυτούς τους "ειδήμονες"  καθώς αυτή η αντίληψη-επιχειρηματολογία τους προκαλεί ΣΟΚ σε κάθε νοήμονα σιδηροδρομικό στην Ευρώπη. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου