Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα καμμένα βαγόνια (βίντεο)

Μια πληροφορία που σοκάρει μετέφερε ο ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος έξι μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς. Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε μιλώντας στο Star, «μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια
της μοιραίας αμαξοστοιχίας, το χώρο που είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά της Λάρισας, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα».

Όπως ανέφερε αρχικά, ο ποινικολόγος και έπειτα, συμπλήρωσε την αποκάλυψή του, λέγοντας:

«Κατά την επίσκεψή τους στο χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, πριν από λίγες ημέρες, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στο χώρο του κυλικείου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου