Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Π.Ε.Π.Ε. : Οι μηχανοδηγοί παρόντες στην προσπάθεια επανεκκίνησης, πρωτοβουλία για την ενίσχυση των σιδηροδρομικών εταιρειών

 Επιστολή στην Hellenic Train 
Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε  μάρτυρες σημαντικών ζημιών στην σιδηροδρομική υποδομή εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα μας στην περιοχή της Φθιώτιδας, Θεσσαλίας και  της Μαγνησίας (Βόλος). 
Το Σωματείο μας  και το σύνολο των μηχανοδηγών στα πλαίσια της διαχρονικής μας  θέσης για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών στην Ελλάδα, δηλώνει έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών και την άμεση επανακυκλοφορία των τρένων, πάντα με σεβασμό στην ασφάλεια. 
Εφόσον ζητηθεί από τον Διαχειριστή Υποδομής (ΟΣΕ)  η συνδρομή μηχανοδηγών για την εκτέλεση των  απαιτούμενων εργασιών σε μηχανές έργων στην περιοχή , το Σωματείο μας  δηλώνει ότι προτίθεται και θα συνδράμει θετικά, όπως κάνει διαχρονικά. 
Επίσης το επόμενο διάστημα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου  η επανεκκίνηση των  επιβατικών – εμπορευματικών τρένων να γίνει το συντομότερο δυνατό αλλά και να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση των Operator την περίοδο  διακοπής των δρομολογίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου