Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Προκαλούν γέλιο με την εμπάθεια στους μηχανοδηγούς

Θυμηδία στους μηχανοδηγούς προκάλεσαν 2  Κυβερνητικοί  συνδικαλιστές (παρωδία)  του ΟΣΕ. Τόσο γέλιο που πλέον όλοι οι μηχανοδηγοί ξεκαθάρισαν "μέσα τους" την ποιότητα της συνδικαλιστικής δράσης και εκπροσώπησης στον ΟΣΕ. Δεν είναι τυχαίο που κανείς απο τους 2 αυτούς "ηγέτες" , δεν έχει μιλήσει για την διάλυση του ΟΣΕ τα τελευταία 4 χρόνια, δεν είναι τυχαίο που η Σ.Σ.Ε. στον ΟΣΕ ακόμα δεν υλοποιείται, δεν είναι τυχαίο που η επισφάλεια έχει εισέλθει στις εργασιακές σχέσεις για τους νέους εργαζόμενους, δεν είναι τυχαίο ότι η συντήρηση της υποδομής εκχωρείται σε ιδιώτες, δεν είναι τυχαίο που  η Γαλλική SNCF εισέρχεται σύντομα στον Οργανισμό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ακόμα και οι κομματικοί τους φίλοι σε επίπεδο Κυβέρνησης τους θεωρούν γραφικούς και κατώτερους των περιστάσεων και τους "γλεντάνε" κανονικά, κοροϊδεύοντας τους μήνες τώρα είτε για τις προσλήψεις, είτε για την μονιμοποίηση των συναδέλφων με μπλοκάκι, είτε για την υλοποίηση όρων της ΣΣΕ. 

Το γινάτι  των 2 αυτών συνδικαλιστών -παρωδία για τους μηχανοδηγούς, με τα όσα κάνουν, γράφουν και λένε,  βγάζει μάτι. 

Ξεπέρασαν και τον γραφικό τους συνοδοιπόρο ενώ κανείς μας δεν θα ξεχάσει την περιύβριση νεκρών συναδέλφων μας απο έναν εκ των 2 αυτών γραφικών, μπροστά σε νέους εργαζόμενους. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.

Εμείς χαριστικά τους εντάσσουμε στην κατηγορία των γραφικών αν και ξέρουμε ότι η εμπάθεια τους προκύπτει απο τις εντολές που έλαβαν απο συνταξιούχους συνοδοιπόρους τους, που είδαν την καριέρα τους τελευταία,  να αναγεννιέται μέσα απο στάχτες (κυριολεκτικά) και έχουν μεγάλα νεύρα ακόμα και σε συσκέψεις γιατί έχουν εκτεθεί πολλαπλά και ανεπανάληπτα, ιδιαίτερα μετά την τελευταία καταγγελία της Π.Ε.Π.Ε. στην ΡΑΣ. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Σύντομα έρχεται "αλκοτέστ εξουσίας" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου