Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Διπλωματούχοι μηχανικοί ΟΣΕ εκθέτουν την Διοίκηση Τερεζάκη για τα ρουσφέτια της

 Απο τις 29 Αυγούστου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ΚΡΥΒΕΙ την επιστολή του Συλλόγου Διπλουματούχων Μηχανικών ΟΣΕ για
όσα συμβαίνουν στον πολύπαθο Οργανισμό και παρότι έχει κοινοποιηθεί σε αυτήν ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ στο blog της. 

Πλέον μιλάμε για οργανωμένη προσπάθεια συγκάλυψης επιστολών Σωματείων προς την ΠΟΣ με προφανή στόχο να μην αποκαλυφθεί το όργιο ρουσφετιών στον ΟΣΕ. 

Δείτε τι λέει ο σύλλογος για το πρωτοφανές ΡΟΥΣΦΕΤΙ να δοθούν αρμοδιότητες Προισταμένου Διεύθυνσης σε εργαζόμενο ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝ τα τυπικά προσόντα για την θέση αυτή ενώ σοβαρά υπονοούμενα προκύπτουν και για το αν έχει τα ουσιαστικά προσόντα, με το σχόλιο στο τέλος! 

Με λίγα λόγια ένας εργαζόμενος χωρίς τα προβλεπόμενα τυπικά αλλά και ουσιαστικά  προσόντα, όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος,  θα συντονίζει θέματα που άπτονται της άρτιας λειτουργίας των συστημάτων Σηματοδότησης, Τηλεδιοίκησης και Ηλεκτροκίνησης! 


Για τον λόγο αυτό οι συνάδελφοι ζητούν να  ακυρωθεί η απόφαση που παραβιάζει και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του ΟΣΕ.


Το στέκι έλαβε την επιστολή σήμερα απο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ συνάδελφο για τα όσα γίνονται στον ΟΣΕ (υπάρχει και 2ο μέρος που έρχεται σύντομα) . 
Και ρωτάμε την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

                                           

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου