Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Σωματεία ΣΤΑΣΥ : Συμμετοχή στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας

Ύστερα από την κήρυξη της 24ωρης Πανεργατικής Απεργίας, την οποία ανακοίνωσαν το Ε.Κ.Α. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, τα Σωματεία μας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση με Στάση Εργασίας, από τις 13:30 μέχρι τη λήξη της λειτουργίας.

Αποφασίστηκε η λειτουργία των Μέσων Αστικής Σταθερής Τροχιάς τις πρωινές ώρες, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των απεργών στο συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 11:00 π.μ. με ασφάλεια.

Απαιτούμε την απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, όπου βάσει αυτού, καταργούνται βασικά εργατικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν μετά από πολλούς αγώνες και αίμα!!


Τα Διοικητικά Συμβούλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου