Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Στα 11 εκ προβολές το στέκι της έλξης - Νέα Task force

Ξεπέρασε τα 11 εκατομμύρια μοναδικές προβολές το στέκι της έλξης την περασμένη εβδομάδα, μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε να ζήσουμε όταν
πριν περίπου 11 χρόνια ξεκινούσε την διαδρομή το blog των μηχανοδηγών, αλλά & των σιδηροδρομικών,  αφού αγκαλιάστηκε από την μεγάλη πλειοψηφία της σιδηροδρομικής κοινότητας. 

Δημοσιεύοντας τις ανακοινώσεις όλων των παρατάξεων του χώρου, όλα τα σημαντικά γεγονότα & εξελίξεις αλλά & με πολλές αποκλειστικότητες,  το στέκι καθιερώθηκε ως πηγή ενημέρωσης των σιδηροδρομικών αντέχοντας στον χρόνο, την ώρα που παρατάξεις ακόμα και Σωματεία εγκαινιάζαν blog για να το ανταγωνιστούν , που όμως  έκλειναν μετά από λίγο καιρό. 

Στην πορεία του χρόνου είχαμε & την προσπάθεια κάποιοι  να «κλείσουν» το στέκι -ακόμα και μέσω της δικαστικής οδού- προσπάθεια που   απέτυχε  παταγωδώς . 

Είχαμε  και έχουμε αυτούς που προσπάθησαν καί προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως «κομματική φωνή» επειδή δεν ανέχονται την διαφορετική άποψη, αλλά ξέρουν ότι στο στέκι θα μάθουν πρώτοι τις εξελίξεις! 

Οι τελικοί κριτές , που είναι οι συνάδελφοι & οι αναγνώστες , κρατάνε το blog μας πρώτο στην ενημέρωση των σιδηροδρομικών & μαλιστα με μόλις 2-3 αναρτήσεις ημερησίως! 

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι στον πρωινό καφέ κάποιων «στελεχών» της Καρολου, διαβάζεται τι έγραψε το στέκι, συζητιούνται οι αναρτήσεις συνδικαλιστών στα social media, μετριόνται οι αντιδράσεις και κατόπιν ξεκινά ο σχεδιασμός της μέρας, που χτες πρωί για παράδειγμα είχε κόκκινη την μισή διαδρομή ΣΚΑ-Οινόη στην άνοδο και είχαμε επιστροφή στην μέθοδο των τηλεγραφημάτων. 

Και τον  Αύγουστο το στέκι ξεπέρασε τις 100.000 μοναδικές επισκέψεις και δημοσιεύουμε την εικόνα με τις 4 κορυφαίες σε αναγνωσιμότητα αναρτήσεις του μήνα. 

Το στέκι προετοιμάζεται για την φετινή χρόνια εντατικά, με την νέα task force που θα εμπλουτίσει το δυναμικό του, να συνεχίσει την ίδια αυτόνομη & ανεξάρτητη πορεία , αυτή δηλαδή που καθιέρωσε το blog μας στην συνείδηση των συναδέλφων. 



Αντί επιλόγου 


Tα πύρινα λόγια του Γ. Θεοτοκά από το «ελεύθερο πνεύμα

Την φωτιά της δημιουργίας δεν την συντηρούν οι φυλακισμένοι φύλακες της κληρονομιάς των νεκρών, ούτε οι λογικοί και πρακτικοί που περπατούν πάντα στα σίγουρα και αποφεύγουν να κάνουν ένα βήμα εκεί που το έδαφος κουνιέται κάτω από τα πόδια τους, ούτε οι ήρεμοι επιστήμονες οι φορτωμένοι σοφία μα χωρίς μακρινά οράματα και καμιά ανησυχία στην ψυχή, ούτε οι μικροί φιλόδοξοι που έταξαν ως σκοπό της ζωής τους, τους επαίνους των πρεσβυτέρων, την κοινωνική υπόληψη και ένα τιμητικό αξίωμα. Την φωτιά την συντηρούν οι ανυπόταχτοι οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος. Οι άνθρωποι που τους σέρνει το πλεόνασμα των δυνάμεων τους πιο μακριά από τους ορίζοντες και πιο ψηλά από το επίπεδο του πλήθους .......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου