Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ένας επαγελματιάς μηχανοδηγός και φίλος φεύγει στην σύνταξη

Το στέκι της έλξης εύχεται στον φίλο Αποστόλη Λαμπρόπουλο καλή συνέχεια στην νέα φάση της ζωής του, αφού από σήμερα περνά στο λόμπι των συνταξιούχων.
Ο Αποστόλης είναι από τους μηχανοδηγούς που αγαπουν παθολογικά τον σιδηρόδρομο και υπήρξε
άψογος επαγγελματιας. Οι νεότεροι μηχανοδηγοί έμαθαν πολλά δίπλα του. Ελπίζουμε κάποια στιγμή ο φίλος μας να δικαιωθεί για το όραμα του για ένα σύγχρονο σιδηρόδρομο και είμαστε σίγουροι ότι θα τον συναντάμε στα τρένα.

Αποστόλη να είσαι πάντα καλά.
Η διαχειριστική ομάδα του blog  των μηχανοδηγών
Το στέκι της έλξης 

1 σχόλιο:

  1. Απόστολος Λαμπρόπουλος30 Νοεμβρίου 2015 στις 5:18 μ.μ.

    Θα ήθελα να σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τοις ευχές σας .Σας εύχομαι υγεία, αγάπη, συναδελφικοτητα και δύναμη για τοις δύσκολες ημέρες που έρχονται . Εύχομαι σε όλους σας καλά και ασφαλή ταξίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή