Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αποχώρησε η ΔΑΚΕ απο το συνέδριο της ΓΣΕΕ,καταγγέλλει ΠΑΣΚΕ - ΠΑΜΕ για νοθεία κ διαπλοκή!!

Ως «νόθο» καταγγέλλει το 36ο συνέδριο της ΓΣΕΕ η ΔΑΚΕ ΙΤ, κάνοντας λόγο για «συνέδριο διαπλοκής των σκοτεινών δωματίων».
«Η ΔΑΚΕ ΙΤ καταγγέλλει τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ, του ΠΑΜΕ και τους διασπαστές της παράταξής μας στο 36ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, καθότι
σε πλήρη συνεννόηση και συνέργεια δεν νομιμοποίησαν αρκετούς από τους συνέδρους μας, ενώ από κοινού χέρι – χέρι νομιμοποιούσαν συνέδρους τους που είχαν πραγματικά προβλήματα!!!» αναφέρει η ΔΑΚΕ και προσθέτει:


«Καταγγέλλουμε ως νόθο το 36ο συνέδριο της διαπλοκής των σκοτεινών δωματίων και της παρασυναγωγής των τάχα φιλεργατικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ και των εργοδοτικών δυνάμεων της ΠΑΣΚΕ και των διασπαστών!!!

Η ΔΑΚΕ αποχώρησε από τις διαδικασίες του συνεδρίου και θα πραγματοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για την ακύρωση της νόθας παρασυναγωγής!!! Θα παραχωρήσουμε δε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εξηγούμε κάθε μία περίπτωση χωριστά».

1 σχόλιο:

  1. Μπα.. μάλλον θα τους έπεσαν βαριά τα στρείδια! Σοδίτσα για τη χώνεψη σύντροφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή