Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Δ/νων Σύμβουλος ΕΕΣΣΤΥ: “Είμαι απόλυτα αντίθετος με την πώληση της εταιρείας στο 100%


Απόλυτα αντίθετος στην πώληση της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού εμφανίζεται μέσω του Alpha 96.5 o διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος.Κάνοντας μια αναδρομή αρχικά από την ημέρα συστάσεως της ΕΕΣΤΥ
, ο κος Αναγνωστόπουλος τόνισε πως «από τότε που ιδρύθηκε το 2013 ήταν πάντα υπό πώληση και δεν είχε ποτέ την δραστηριότητα να αναπτυχθεί» άρα και να καταστεί κερδοφόρα. «Όλες οι σιδηροδρομικές επιχειρήσεις και ειδικά εμείς που έχουμε την ευλογία να έχουμε τεράστιες εκτάσεις δεν αναπτυχθήκαμε» στο πλαίσιο της κοινωνικής ευημερίας τόνισε επιπλέον ο ίδιος .


«Γιατί να μην φτιάξουμε ένα σιδηροδρομικό πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη; είναι δυνατόν να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς;» διερωτάται ο κος Αναγνωστόπουλος.

«Η δική μου θέση είναι απόλυτα αντίθετη με την πώληση της εταιρείας στο 100%. Αν έρθει ο άλλος και σου πει  ότι το διακύβευμα είναι να μας πετάξουν από την Ε.Ε. , αυτό το αποφασίζουν οι πολιτικοί. Δεν έχω παρωπίδες του προηγούμενου αιώνα. Ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας με έναν έλεγχο μπορούν να συνεργαστούν. Γιατί η ΕΕΣΣΤΥ να μην αντιπροσωπεύει όλες τις εταιρείες που φτιάχνουν τροχαίο υλικό στην Ελλάδα. Γιατί να μην φτιαχτούν οι κρεμάστρες των μηχανοδηγών στη χώρα μας;» σημειώνει ο κος Αναγνωστόπουλος.

Επιπλέον αναφερόμενος στη σχέση της εταιρείας με την κρατική ιταλική, πια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ δηλώνει πως το κόστος των εργασιών που κάνει η εταιρεία γίνεται απολογιστικά. «Για το κόστος των εργασιών που έγιναν από τις 14-9-17 η ιδιωτική ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ με διάφορα προσχήματα. Η σύμβαση προβλέπει ότι η παράδοση των συρμών προς κυκλοφορία από τα μηχανοστάσια γίνεται παρουσία μηχανικών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ουδέποτε εμφανίστηκαν. Συνεκτιμημένου ότι σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος αγοραστής της ΕΕΣΣΤΥ, η διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ παρά τις γραπτές προσπάθειές μας για να πληρωθούμε, κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι αμελώντας να εισπράξει τα οφειλόμενα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την δανειοδοτεί εμμέσως και πλαγίως για να την αγοράσει» καταγγέλλει ο ίδιος.

Συν τοις άλλοις, «Είμαστε η μόνη εταιρεία που δεν χρωστάει σε κανέναν και αναπτύσσεται με τα λεφτά που παίρνει. Πού στο καλό θα βρεθούν αυτά τα χρήματα;» διερωτήθηκε καταλήγοντας ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

www.alpha965.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου