Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιστοποίηση των 20 βοηθών μηχανοδηγού


Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης της τελευταίας σειράς βοηθών μηχανοδηγού. Την τελευταία μέρα των εξετάσεων οι 20 συνάδελφοι απέδειξαν την άψογη κατάρτιση και επαγγελματική επάρκεια και επί
των χειριστηρίων και έτσι αποκτούν την άδεια μηχανοδήγησης.

Είναι η τελευταία σειρά που εκπαιδεύεται και πιστοποιείτε με τον τρόπο αυτό, αφού η εκπαίδευση για τις επόμενες προσλήψεις μηχανοδηγών θα γίνει με τον νέο Νόμο (3911) στην Δημόσια Σιδηροδρομική Ακαδημία του ΟΣΕ.
Η ολοκλήρωση της πιστοποίησης των 20 συναδέλφων αποτέλεσε και μέρος της συμφωνίας που υπέγραψε το Σωματείο μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον Δεκέμβριο του 2017.
Ευχόμαστε καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους τους συναδέλφους, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι η άρτια εκπαίδευση στην Δημόσια Σιδηροδρομική Ακαδημία απο το πιστοποιημένο προσωπικό του ΟΣΕ αλλά και τους έμπειρους μηχανοδηγούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αποτελεί εγγύηση για την επαγγελματική τους εξέλιξη,όπως έχει συμβεί διαχρονικά με  όλους τους Έλληνες μηχανοδηγούς,που εργάζονται σε ένα απο τα πλέον δύσκολα Ευρωπαικά Σιδηροδρομικά Δίκτυα.
Θα θέλαμε ως επαγγελματίες μηχανοδηγοί να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην διαδικασία.
Την Διοίκηση του ΟΣΕ, τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς, την ΡΑΣ, το Υπουργείο Μεταφορών και την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τήρησε τα συμφωνηθέντα (θυμίζουμε ότι κάποιοι έβαζαν ακόμα και στοίχημα ότι η μαθητεία δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ).
Η επόμενη ανάρτηση μας θα αφορά τους 60 νέους συναδέλφους που απο μέρα σε μέρα θα ανακοινωθούν απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο: