Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Σε καλό κλίμα η 1η συνάντηση γι α την νέα επιχειρησιακή ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για την νέα επιχειρησιακή ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο Δ/ντας Σύμβουλος καθηγητής κ. Τσαλίδης τόνισε ότι 
πρόκειται για μια ιστορική εξέλιξη για την εταιρεία η οποία συζητά την νέα ΣΣΕ με τα Σωματεία που δραστηριοποιούνται σε αυτήν,ενώ πρόθεση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η διαπραγμάτευση να κλείσει πριν την λήξη της ισχύουσας ΣΣΕ (3η Αυγούστου,μετά μπαίνουμε στην μετενέργεια).
Συμφωνήθηκε η ΣΣΕ να είναι διετής, ενώ μέχρι την επόμενη συνάντηση (Πέμπτη 28 Ιουνίου) θα δοθεί απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η πρόταση της για το νέο μισθολόγιο.
Την ΠΕΠΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και Γ.Γραμματέας του Σωματείου μας ενώ απο την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμμετείχε η διαπραγματευτική ομάδα που έχει ορίσει το Σωματείο (Πρόεδρος - Γ.Γραμματέας- Αντιπρόεδρος- Αν.Γ.Γραμματέας)

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου