Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ανασύσταση Προεδρείου στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πριν από την κοινή συνεδρίαση του Σωματείου της ΠΕΠ με την ΠΕΠΕ, έγινε ψηφοφορία για αναδιάρθρωση του Προεδρείου, ύστερα από την παραίτηση του Αναπληρωτή Γ.Γραμματέα Βαγγέλη Κτιστάκη και του ταμία Γιάννη Ρετσίνα.
Οι δύο συνάδελφοι υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από μέλη του δ.σ. μετά την
απόφαση τους για να μετακινηθούν σε άλλη ειδικότητα. 
Ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης τους για εσωτερική μετάταξη, κατέθεσαν ως όφειλαν και την παραίτηση τους από μέλη του δ.σ. 
Οι δύο συνάδελφοι που καταλαμβάνουν τις θέσεις τους είναι οι Θόδωρος Λεβέντης και Δημήτρης Κουλουβάκος. Αντίστοιχα στο προεδρείο της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ τη θέση του αναπληρωτή Γ.Γραμματέα αναλαμβάνει η Νέλλυ Ξυδούς και τη θέση του ταμία ο Δημήτρης Κουλουβάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου