Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση ΠΕΣΟΣΕ- Σύσταση Προεδρείου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ 
 Στις εκλογές της 07/08 ΜΑΗ ο συνδυασμός μας
 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, κατέλαβε την πρώτη θέση με το εκπληκτικό ποσοστό του 73,7%. Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Σταθμάρχες για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Όμως τώρα τέλειωσαν οι εκλογές και όλοι μαζί να επικεντρωθούμε αφενός στα καθημερινά και αφετέρου στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ώστε με την σωστή στρατηγική να τα επιλύσουμε. Γιατί εμείς θέλουμε να είμαστε μέρος της επίλυσης των προβλημάτων και  όχι το πρόβλημα .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!....................
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ .

Το νέο ΔΣ 

Στις 25/05/2018 συνήλθε το νέο Δ.Σ. της ΠΕΣΟΣΕ για την εκλογή του νέου προεδρείου. Μετά την διαδικασία το 
νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΜΠΟΥΡΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
Γ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ  ΓΡΙΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΙΟΣΕΛΑΚΗ ΣΟΥΛΑ
ΤΑΜΙΑΣ  ΕΥΘΥΜΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ ΜΩΥΖΕΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ
ΜΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΟΡΟΜΠΟΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΚΟΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


               
                      

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
              Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας  
      
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφοι της πλειοψηφίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΣΟΣΕ με την παραπάνω ανακοίνωσή σας ξεφτιλίσατε κάθε έννοια συνδικαλιστικής δεοντολογίας και στραφήκατε ευθέως κατά της δημοκρατικής λειτουργίας του σωματείου.
    Και τούτο γιατί αποτελεί, πρωτάκουστη αντιδημοκρατική πρακτική ακόμα και όταν ένας συνδυασμός καταλαμβάνει, όπως γράφετε στην ανακοίνωσή σας «την πρώτη θέση με το εκπληκτικό ποσοστό του 73,7%,», να αγνοεί κάθε άλλη έκφραση και να δηλώνει, χωρίς καμιά ηθική αναστολή, την πρόθεσή του να υποκαταστήσει το Δ.Σ του σωματείου.
    Συνάδελφοι της πανίσχυρης πλειοψηφίας, φαίνεται να μην έχετε καταλάβει, ότι οι ανακοινώσεις που υπογράφονται κάτω από τον τίτλο της ΠΕΣΟΣΕ από τον πρόεδρο και το γραμματέα της είναι ανακοινώσεις του σωματείου και όχι του συνδυασμού σας.
    Έχετε την απόλυτη πλειοψηφία και το διαλαλείτε με ασυνάρτητες και αντιφατικές αερολογίες. Σας συνιστώ να σοβαρευτείτε και να μην προκαλείτε .
    Συναδελφικά Γιάννης Κατσιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή