Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ι. Τσιαπαρίκου, ΡΑΣ: Η ΡΑΣ αποκτά πλέον καθοριστικό ρόλο, τόσο ως Ρυθμιστική Αρχή, όσο και ως Αρχή Ασφαλείας Σιδηροδρόμων


Με αφορμή το αυξημένο ενδιαφέρον για τη δραστηριοποίηση νέων εταιρειών στο εγχώριο σιδηροδρομικό δίκτυο, η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων Ιωάννα Τσιαπαρίκου έκανε την ακόλουθη δήλωση στο metaforespress.gr:


“Η βαρύτητα που δίνεται πλέον στις σιδηροδρομικές και τις συνδυασμένες μεταφορές και οι ρυθμοί υλοποίησης των έργων έχουν ήδη δώσει το «σήμα» στην αγορά.

Επενδυτές ανταγωνίζονται, προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις και να μοιραστούν το μεταφορικό έργο.

Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει, πλέον, αδήριτη ανάγκη για ρύθμιση της αγοράς με διαφάνεια, δίκαιη και ίση μεταχείριση προς κάθε κατεύθυνση, αλλά και διαρκής και ενδελεχής επίβλεψη των εταιρειών, ώστε να τηρούνται αυστηρά οι όροι ασφαλείας, αλλά και ο υγιής ανταγωνισμός.

Η ΡΑΣ αποκτά πλέον καθοριστικό ρόλο, τόσο ως Ρυθμιστική Αρχή, όσο και ως Αρχή Ασφαλείας Σιδηροδρόμων και θα φροντίσουμε να επιτελέσουμε το έργο που μας ανατέθηκε, ώστε η αγορά να ανοίξει με υγιή, ασφαλή και δίκαιο τρόπο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου