Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Στις «ράγες» το μεγαλύτερο εμπορευματικό κέντρο της Ελλάδας: Έδωσε το «πράσινο φως» για το Θριάσιο το Ελεγκτικό Συνέδριο

Στις «ράγες» εισήλθε το μεγαλύτερο εμπορευματικό κέντρο της Ελλάδας: Το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το «πράσινο φως» για το Θριάσιο, με αποτέλεσμα η σχετική σύμβαση παραχώρησης να οδηγείται στη Βουλή, σηματοδοτώντας την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών.


Η ανάδοχος κοινοπραξία ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ – Goldair πρόκειται να πραγματοποιήσει επενδύσεις 180 εκατ. ευρώ.

Στο Θριάσιο πρόκειται να κατασκευαστούν 235.000 τ.μ. κτιρίων, 250.000 παλετοθέσεις επί 210.000 τ.μ. αποθηκών, 4.000 θέσεις για αυτοκίνητα και 120 θέσεις για φορτηγά.

Η περίοδος κατασκευής περιλαμβάνει 120.000 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης, και παράλληλα η κοινοπραξία έχει την υποχρέωση, σε ορίζοντα 5ετίας, να κατασκευάσει επιπλέον 120.000 τ.μ.

Σχολιάζοντας την κατασκευή του Θριασίου Ε/Κ, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Goldair K. Καλλίνικος σχολίασε ότι θα αποτελέσει την «καρδιά» των συνδυασμένων μεταφορών, με την ελπίδα προσέλκυσης διερχόμενων φορτίων, έπειτα από την ολοκλήρωση των βασικών οδικών και σιδηροδρομικών αξόνων.

Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου