Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Moovit συνεργάζονται με στόχο τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας στην Ελλάδα


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και το Moovit ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με στόχο τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας στην Ελλάδα. 

Το Moovit, η #1 εφαρμογή για τις δημόσιες συγκοινωνίες παγκοσμίως, παρέχει στους χρήστες της επίσημα στοιχεία από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ταξίδια και δρομολόγια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη & την Πάτρα.
Όλοι οι χρήστες του Moovit θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Ticketing της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω του κύριου μενού του Moovit σε 22 ελληνικές πόλεις και νησιά, καθώς το δίκτυο τρένων ΤΡΑΙΝΟΣΕ καλύπτει ολόκληρη τη χώρα. 

Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους σε ντόπιους και τουρίστες και να βελτιώσουν την αστική κινητικότητα στην Ελλάδα. Οι επίσημες ειδοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο μέσω της εφαρμογής Moovit σχετικά με δρομολόγια ή αλλαγές δρομολογίων, συμβάντα, εκδηλώσεις, απεργίες κλπ. καθώς επίσης και τα σημεία πώλησης εισιτηρίων στο χάρτη του Moovit. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εποχή που ζούμε προστάζει γρήγορες εξελίξεις και άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του κινητού. Το Moovit με την άκρως φιλική προς το χρήστη εφαρμογή της προσφέρει ακριβώς αυτό. Μέσω αυτής της συνεργασίας προσφέρουμε ακόμη πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στους επιβάτες μας, καθώς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μαθαίνουν άμεσα και έγκυρα κάθε εξέλιξη στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού. Ευχόμαστε όμορφα ταξίδια στους επιβάτες μας!» 

«Είμαστε υπερήφανοι για την επίσημη συνεργασία μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ηγείται στις σιδηροδρομικές μεταφορές στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από σήμερα και μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Moovit θα μπορεί να βελτιώνει την ποιότητα δεδομένων στους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με επίσημες πληροφορίες, παρέχοντας στους χρήστες ειδοποιήσεις από τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε πραγματικό χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τοπικό μας εκπρόσωπο, κ. Στάθη Κάσσιο που ανέπτυξε αυτή τη συνεργασία με τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ τους τελευταίους μήνες», δήλωσε ο Samuel Sed Piazza, Country Manager του Moovit.

www.trainose.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου