Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καταργήσεις δρομολογίων λόγω ελλειψης τροχαίου υλικού

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αύριο Τετάρτη, 6 Ιουνίου, υποχρεούται σε κατάργηση των πρωινών και απογευματινών δρομολογίων μεταξύ Αεροδρομίου και Κορωπίου, τα οποία δημιουργήθηκαν κυρίως για την
εξυπηρέτηση των μετακινούμενων εργαζομένων της περιοχής, λόγω αδυναμίας της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. (εταιρίας συντήρησης) να παρέχει τροχαίο υλικό.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εκφράζει τη λύπη της για την εξέλιξη αυτή, η οποία οφείλεται σε μικροπολιτικές επιδιώξεις της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., με φόντο την επικείμενη ιδιωτικοποίησή της, και ζητά συγγνώμη από τους εργαζόμενους για την ταλαιπωρία που θα υποστούν.
Τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού (από την ενημέρωση που έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μέχρι στιγμής) θα εκτελεστούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου