Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η πλειοψηφία της ΠΟΣ μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείται διαφορετικά !

Πραγματικά απορούμε με την τακτική της ΠΟΣ τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν φτάνει που συμφώνησαν και υπέγραψαν το 0+0% στην ΕΕΣΣΤΥ, κοροιδεύοντας
στην ουσία τους εργαζόμενους στην τεχνική βάση (εξού και η διαφοροποίηση του ΠΑΜΕ στην ψηφοφορία για την ΣΣΕ), τις τελευταίες μέρες η ΠΟΣ έχει ξεκινήσει ένα χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων που πραγματικά δεν ενδιαφέρουν κανένα σιδηροδρομικό, αφού τα πραγματικά προβλήματα γιγαντώνονται.

Θυμίζουμε ότι ο χαρτοπόλεμος της ΠΟΣ ξεκίνησε για μια διάψευση της διάψευσης της Διοίκησης του ΟΣΕ , με εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς μάλιστα και συνεχίστηκε με την σημερινή ανακοίνωση των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ - ΠΑΜΕ.
Την ώρα που στην Κάννιγος ασχολούνται με τον χαρτοπόλεμο, στις 4 Οκτωβρίου λήγει η μετενέργεια για την ΣΣΕ στον ΟΣΕ και οι σιδηροδρομικοί δεν έχουν καμία ενημέρωση γύρω απο το θέμα. Απέχουμε λιγότερο απο 10 μέρες απο την ημερομηνία αυτή.
Το Οργανόγραμμα και οι θέσεις ευθύνης απασχολούν φαίνεται αυτήν την Ομοσπονδία,που συνεχίζει να απαξιώνει καθημερινά την διαπραγματευτική της θέση, θυμίζοντας πραγματικά κομματική οργάνωση και μάλιστα απο τις πλέον υποβαθμισμένες. Θέτοντας φυσικά και τα συμφέροντα των σιδηροδρομικών σε σοβαρό κίνδυνο.
Το Οργανόγραμμα και οι καρεκλές τους λοιπόν, αφού την Τετάρτη υπάρχει στην ημερήσια διάταξη ένα θέμα που ίσως ανοίξει τον ασκό του αιόλου για τους "πονηρούς" της Κάνιγγος.
Την πάτησαν με τους εκπαιδευτές, δεν τους βγήκε το θέμα με τους συνταξιούχους και τις απαράδεκτες ανακοινώσεις ενός κομματικού στελέχους του ΚΚΕ που έχει μάλιστα και "βαρύ" παρελθόν στο συνδικάτο και μετατόπησαν την κουβέντα στον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων.
Αλήθεια ποιον αφορά αυτός o χαρτοπόλεμος, αναρωτιόμαστε.
Toυς εργαζόμενους στην ΕΕΣΣΤΥ που βρίσκεται υπό ιδιωτικοποίηση, τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ που λήγει η ΣΣΕ, μήπως αυτούς στην ΕΡΓΟΣΕ που ανησυχούν για το μέλλον και τις αναθέσεις των έργων;
Κανένα απο αυτούς.
Αφορά της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ και ποιες θέσεις θα διασφαλίσουν στο επικείμενο Οργανόγραμμα. Εμείς το λέμε ξεκάθαρα.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα έχουμε πολλά να δούμε τις επόμενες μέρες!!!!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. ΝΕΜΕΣΙΣ για την κοκκινοσκουφίτσα των συνταξιούχων και τον κάθε πονηρό, είναι να δημοσιευτούν τα ονόματα, τα πατρώνυμα και τα ονόματα συζύγων, όσων εργάστηκαν στο μαγαζάκι της παρέας εκεί στο Κέντρο της Αθήνας στο 4ωροφο ,δίπλα στα σουβλάκια.
    ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή